Tres dies d’actes per festejar l’estiu al Port de la Selva

0
610

L’últim dia de festa major serà diumenge, 7 d’agost: hi ha programat l’espectacle de circ Qui Cu Qui Que Quina, que començarà a les 19.30 h, de la mà de la companyia Nom Provisional, a la plaça Doctor Oriol


A la costa, aquest cap de setmana també estaran de festa major. Concretament al Port de la Selva, que celelebrarà l’estiu amb tres dies d’actes i activitats festives per a tots els gustos i edats.

LA CURSA. El tret de sortida de la festa major del Port de la Selva serà divendres, 5 d’agost, a les 8.30 h del matí amb la cursa popular que, enguany, comptarà amb dos recorreguts: la cursa curta de 4 quilòmetres i la llarga, de 8 quilòmetres. La jornada continuarà amb l’ofici solemne de les 12 h i, tot seguit, sardanes a càrrec de La Principal de la Bisbal, a la plaça Moll d’en Balleu.

A la tarda, de 16 a 19 h, s’instal·larà un tobogan d’aigua al carrer Roqueta per a la mainada. A partir de les 22.30 h, la mateixa formació musical oferirà el concert i el ball de festa major.

CASTELL DE FOCS. Un dels plats forts de la programació es farà dissabte 6 d’agost. La primera activitat de la jornada començarà a les 9:30 h i serà la travessia de natació, que organitza el Club Nàutic del Port de la Selva, i a les 23.30 h, es farà el castell de focs de festa major. Un cop acabats els focs, el grup festiu Wasa Corporation s’encarregarà d’oferir la gresca, a partir de les 00.00 h.

ESPECTACLE. L’últim dia de festa major del Port de la Selva serà diumenge, 7 d’agost, i per aquest dia hi ha programat l’espectacle de circ Qui Cu Qui Que Quina, que començarà a les 19.30 h, de la mà de la companyia Nom Provisional, a la plaça Doctor Oriol.


  • Consulta el programa, aquĂ­. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li