Tres detinguts sense antecedents per un cultiu de marihuana

0
874

El registre es va fer en un immoble de dues plantes, antic, a uns 100 metres de la Rambla


 

Operació antidroga dels Mossos d’Esquadra facilitada per la Guàrdia Urbana de Figueres. Un dispositiu, dijous passat al matí, al número 22 del carrer Sant Pau va acabar amb tres detinguts per un delicte contra la salut pública.

El registre es va fer en un immoble de dues plantes, antic, a uns 100 metres de la Rambla. Es va detectar a l’entresol de l’edifici l’espai per a l’habitatge habitual, i a la planta superior, en diferents habitacions, s’hi va localitzar un cultiu vigent de marihuana. En altres estances hi havia restes de collites ja recol·lectades.

Els tres detinguts són majors edat, d’origen magrebí, i es tracta de dos homes i una dona d’entre 34 i 37 anys, tots veïns de Figueres i sense antecedents.

En l’operatiu es van localitzar 308 plantes de marihuana i molt de material elèctric: 2 tubs extractors, 3 caixes extractores, 32 focus, 32 transformadors, 11 ventiladors, 3 filtres carboni, 1 split d’aire condicionat, 1 motor aire i 2 pingüins d’aire condicionat. També es van comissar 1.300 euros fraccionats en bitllets i dues bosses de plàstic amb substància vegetal. El mateix dia s’informava que l’empresa d’energia faria el tall del subministrament elèctric en les pròximes hores.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li