Tres candidatures es disputen el deganat del Col·legi d’Advocats el proper dia 22

0
723

Feia molts anys que no competien tres candidatures a les eleccions a degà del Col·legi d’Advocats de Figueres. La substitució de Jaume Torrent al capdavant d’aquest organisme es presenta, d’entrada, molt disputada, encara que com a candidatures -amb advocats per a cadascun dels càrrecs de la junta directiva- només n’hi ha dues.
Els advocats Joan Puig, Mireia Pi i Josep Lluís Vázquez encapçalen les tres candidatures que es presenten a les eleccions que se celebraran el dimecres 22 de desembre per escollir la nova Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Figueres (ICAFI). Els tres candidats competiran per presidir el deganat d’aquesta institució durant els propers quatre anys, després que l’actual degà, Jaume Torrent, ja va anunciar el passat mes de maig que no es tornaria a presentar. Pel que fa a la resta de càrrecs, només Puig i Pi presenten una llista sencera.

300 ASSOCIATS. Prop de 300 advocats censats al Col·legi d’Advocats de Figueres estan cridats a les urnes el proper dimecres 22 de desembre, data fixada per a la renovació de càrrecs de l’actual Junta de Govern, presidida per Jaume Torrent. Precisament una bona part dels components de l’actual Junta formen part de la candidatura continuista que encapçala Joan Ramón Puig, actual vicedegà del Col·legi figuerenc, que competeix amb els altres dos candidats, Mireia Pi i Josep Lluís Vázquez, tots dos també amb experiència col·legial, per haver format part de juntes de governs anteriors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li