Tres alumnes de l’Olivar Gran guanyen el joc de Borsa 2020

0
1285

El certamen és organitzat per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la UdG


Tres estudiants del centre Olivar Gran de Figueres han guanyat el Concurs de Borsa 2020. En la categoria de cicles gormatius ha obtingut el 1r premi, corresponent a un iPad i un val de 200 euros a l’Abacus, l’alumne de 1r del cicle superior de Direcció en Cuina Ruben Pérez. En la categoria de batxillerat la primera posició, corresponent a un iPad i un val de 200 euros a l’Abacus, ha estat per a l’alumne Adrià Baños, i la segona per a Clàudia Dos Santos.

El certament és organitzat conjuntament per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la UdG. Hi participa tota la província de Girona i aquesta ha estat la seva segona edició. El Concurs de Borsa és una activitat de caràcter acadèmic per tractar el món de la borsa d’una manera acompanyada i des d’una perspectiva educativa. L’objectiu no és presentar una activitat lúdica que estimuli la competició i guanyar un premi, sinó un complement pedagògic en el moment d’estudiar a l’aula el finançament de les empreses.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li