Treballen per portar a la justĂ­cia els bloquejos fronterers

0
657

Es presenta a Espolla l’associaciĂł ‘Albera Sense Fronteres’, una entitat constituĂŻda a Banyuls de la Marenda amb l’objectiu d’aconseguir l’obertura dels passos de frontera tancats des del gener de 2021


Dissabte es va presentar l’associació Albera Sense Fronteres, a Espolla. Una entitat constituïda a Banyuls de la Marenda amb l’objectiu d’aconseguir l’obertura dels passos de frontera tancats des del gener de 2021.

L’acte va servir per fer un repĂ s sobre l’impacte negatiu de la mesura i per analitzar la situaciĂł actual. En aquest sentit, hi ha la demanda d’obertura al Prefecte dels Pirineus Orientals realitzada el 4 d’agost i la possibilitat de portar el tema als tribunals. Ara s’espera la resposta i, en cas de negativa, s’inicia la possibilitat de presentar una denĂșncia al Tribunal ContenciĂłs Administratiu de Montpeller. OpciĂł sobre la qual ja s’estĂ  treballant. Per al 29 d’octubre hi ha prevista una trobada de cĂ rrecs electes de les dues vessants de l’Albera, al Coll de Banyuls.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li