Treballem per la ciutat que ens mereixem

0
1263

Els tres regidors d’ERC treballem per la ciutat, això no ho pot negar ningú. Som capaços de dialogar i consensuar amb el govern i també exercim la crítica constructiva i busquem respostes per aportar el màxim de solucions a Figueres. Com pot ser que una ciutat que té tot el potencial sigui cada cop més qüestionada? Que cadascú reflexioni i fagi les consideracions que cregui més adequades.

A principi d’any, i amb el pressupost aprovat inicialment, volem posar en valor els acords als quals ERC ha arribat amb el Govern de la ciutat amb l’objectiu de fer que Figueres avanci. Acords que hem fet públics a tothom publicant el document signat amb l’alcaldessa. Creiem en la transparència, i els ciutadans i tothom qui ho desitgi han de ser coneixedors del que s’ha pactat; en política no hi ha res més important que complir el que dius. La coherència i la credibilitat són requisits imprescindibles.

Potser per alguns arribar a un acord per iniciar el canvi de model econòmic i formatiu de la ciutat, per avançar en la transformació social, la racionalització de la despesa i l’aposta per la participació ciutadana són tan sols engrunes.

Garantir que els joves puguin decidir en què s’inverteix una part del pressupost de joventut, augmentar l’oferta formativa de la ciutat i impulsar-ne el desenvolupament per garantir la igualtat d’oportunitats per a tothom, apoderar les persones perquè tinguin un futur millor i diversificar l’economia municipal, iniciar aquest any la construcció de la segona fase del centre Ferran Sunyer i Balaguer i que l’edifici serveixi com a viver i incubadora d’empreses, posant facilitats als creadors i emprenedors de la ciutat perquè iniciïn els seus projectes, recuperar solars per a la ciutadania i permetre que siguin les veïnes i els veïns els qui decideixin quina utilitat els volen donar; mantenir el compromís amb la construcció de l’escola Carme Guasch i incorporar partida per iniciar estudi per pla d’usos pel recinte de la presó, un requisit imprescindible per tirar endavant la construcció de l’escola conjuntament amb la Generalitat de Catalunya. Aquests són els nostres grans acords.

Als tres regidors d’ERC no ens tremolaran mai les cames per fer propostes adreçades i que reverteixin directament als figuerencs i centrant-nos amb projectes realistes. Treballem per l’interès general i col·lectiu, i som honestos amb el que som i amb el que representem.

Figueres necessita més coherència i credibilitat i menys politiqueig.

No ens espanta la feina, no ens espanta el compromís assolit amb tots els figuerencs i ens deixarem la pell per generar els consensos necessaris i fer tots els sí a Figueres que facin falta per sortir del pou en què els governs dels darrers temps ens han posat. No ens rendirem fins a tenir la ciutat que els figuerencs ens mereixem.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li