Transport urbĂ  i mobilitat sostenible

0
1098

Una grata sorpresa! AixĂ­ podem resumir les sensacions que els nostres veĂŻns de Figueres ens fan arribar per la campanya de foment de transport urbĂ  que grĂ cies a Ciutadans s’ha engegat a la ciutat. I Ă©s que per a molts dels nostres conveĂŻns ha estat una sorpresa saber que nomĂ©s acostant-se abans del 31 de desembre a l’oficina-bus instal·lada a la plaça de la Font Lluminosa se’ls lliura una targeta de transport urbĂ  que els serveix per desplaçar-se gratuĂŻtament per la ciutat.

Molts d’aquests, ara usuaris, estan redescobrint un servei de transport pĂșblic que fins avui dia nomĂ©s sabien que existia i que rares vegades havien usat, o altres usuaris habituals agraeixen que per fi algun grup municipal premiĂŻ tots els seus anys de fidelitat a aquest servei pĂșblic.

La realitat Ă©s que des que va començar la campanya ara fa tres setmanes ja s’han lliurat mĂ©s de 2.500 targetes, mostra evident que la campanya ha aconseguit renovar l’interĂšs dels figuerencs per aquest servei.

Per estrany que pugui semblar, aquesta Ă©s la primera i Ășnica campanya de foment del transport pĂșblic urbĂ  que s’ha realitzat a Figueres des que es va engegar el servei. Un fet sorprenent quan veiem que tots els partits polĂ­tics en les seves campanyes electorals sempre parlen de la necessitat de fomentar l’Ășs del transport pĂșblic urbĂ  i desprĂ©s nomĂ©s queden paraules i mĂ©s paraules.

A Ciutadans ens agrada fer un pas mĂ©s enllĂ  i amb aquesta campanya no volem nomĂ©s que tots els nostres veĂŻns puguin gaudir i conĂšixer el servei de transport pĂșblic del qual disposa la ciutat, sinĂł tambĂ© conscienciar sobre la necessitat d’una ciutat mĂ©s neta i amb menys emissions, de la necessitat de millorar la mobilitat i accessibilitat de la ciutat, amb menys vehicles circulant, la reducciĂł de despesa en combustible, aparcament i multes. Una ciutat amb menys contaminaciĂł que es produeix prop de les nostres llars, prop dels col·legis, patis i jardins on s’eduquen i juguen els nostres fills
 Aquesta campanya pretĂ©n incidir, encara que sigui de forma modesta, en un canvi d’hĂ bits i animar a tots a provar l’Ășs del transport pĂșblic, convençuts que desprĂ©s de provar-ho i comprovar els seus avantatges, ho seguireu usant.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li