Trànsit reobre la circulació per l’autopista a la Jonquera, però manté l’N-II tallada

0
789

La circulació a l’autopista AP-7, a l’altura de la Jonquera, s’ha reobert aquest divendres a dos quarts de nou del matí per a turismes i camions, segons ha informat el Servei Català de Transit. En territori francès, els camions els desvien per l’A-61. Trànsit alerta que la N-II, a la Jonquera, continua totalment tallada pel temporal de neu des d’ahir a les cinc de la tarda. D’altra banda, en aquests moments hi ha més de 70 vies afectades per la neu a la xarxa viària catalana, de les quals 10 es troben totalment tallades i 9 tenen el pas restringit a vehicles de tercera categoria, com informa el SCT.

A la demarcació de Tarragona, el trànsit està restringit totalment a la C-14 a Passanant, la C-241 entre Santa Coloma de Queralt i la Panadella, la T-334 a Horta de Sant Joan, la TV-3021 a Rasquera, la TV-3111 a Tivissa i la TV-3301 a Bot. A la demarcació de Girona, hi ha tallades la GI-401 a Gombrèn, i la GIP-6041 entre el Port de la Selva i Vilajuïga. A la demarcació de Barcelona, hi ha tallada la BV-5114 a Fogars de Montclús

D’altra banda, a la demarcació de Tarragona s’ha prohibit el pas als vehicles de tercera categoria i és obligatori circular amb cadenes a la C-44 entre Vandellòs i Tivissa, a la N-420 al Coll de la Teixeta i a la N-240 entre Valls i Vinaixa. A més, també s’ha prohibit el pas als vehicles pesants a l’AP-2 a Cabra del Camp i la N-240 a Montblanc. A una quinzena de calçades més és obligatori l’ús de cadenes.

A la demarcació de Girona, s’ha prohibit el pas als vehicles de tercera categoria a la N-260, entre Planoles i Puigcerdà i a més, és obligatori circular amb cadenes a 10 vies gironines. A la demarcació de Barcelona, a la C-26 a Cercs és obligatori circular amb cadenes i hi ha el pas restringit als vehicles de tercera categoria. En 12 calçades més de la xarxa viària secundària de Barcelona s’han de portar cadenes per circular.

Finalment, a la demarcació de Lleida, es necessiten equipaments especials a la C-28 entre Vielha i Esterri d’Àneu i hi ha el pas restringit als vehicles de tercera categoria al túnel de Vielha per la presència de plaques de gel a la calçada. A la T-221 hi ha restringit també el pas als vehicles pesants entre Santa Coloma de Queralt i Talavera i és obligatori circular amb cadenes per aquest tram. En 14 calçades més de la xarxa viària lleidatana s’han de portar cadenes per circular.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li