Trànsit reobre la carretera N-II després de retirar el camió accidentat a Agullana

0
401

El camió accidentat aquesta matinada a la N-II a Agullana, i que ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa, ja ha estat retirat de la calçada, de manera que la carretera s’ha pogut reobrir al trànsit. Tot i així, i segons informen els Mossos d’Esquadra, s’hi registren uns 15 km de retencions en sentit nord. L’accident ha tingut lloc als volts de les 00.00 hores quan el camió ha fet tisora i ha quedat creuat a la N-II a l’alçada del km 772 a Agullana. La incidència ha provocat que els turismes que anaven en sentit nord s’hagin quedat aturats al voral de la carretera, i ara comencin a circular lentament. A més, segueixen les retencions a l’AP7 en sentit nord fins a la frontera.

Fa pocs moments, Acesa ha informat que s’ha obert l’accés 2 de l’AP-7 a l’alçada de la Jonquera, mentre que l’accés 1 es manté encara tancat i s’està acabant de netejar. Igualment, i per descongestionar l’AP-7 en el tram del Vallès Oriental, els camions segueixen sent desviats a l’aparcament de Montmeló.

D’altra banda, la companyia elèctrica Fecsa-Endesa segueix treballant per garantir el subministrament elèctric a les poblacions afectades per la nevada, especialment a les comarques gironines, i Protecció Civil està prioritzant la gestió de grups electrògens a aquestes poblacions, especialment als centres sanitaris i residències geriàtriques.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li