Transformació digital a les organitzacions sanitàries

0
736

La Fundació Salut Empordà prepara un jornada per al pròxim 18 de novembre que porta per títol Transformació digital a les organitzacions sanitàries. Tendències al sector de salut i social


La Fundació Salut Empordà prepara un jornada per al pròxim 18 de novembre que porta per títol Transformació digital a les organitzacions sanitàries. Tendències al sector de salut i social. L’esdeveniment se celebrarà a l’Auditori Caputxins de Figueres, de 10 h a 14 h, i tindrà un format mixt (presencial i en línia). Comptarà amb cinc ponències d’experts en la matèria de reconegut prestigi nacional i internacional.

Pel que fa a la participació, hi intervindran Ramon Maspons, coordinador d’Innovació i Prospectiva Estratègica de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària de Catalunya (AQuAS); Frederic Llordachs, CEO de Doctoralia i Doctomatic i ponent de salut digital; Pol Pérez, coordinador general de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) del Sistema de Salut del Departament de Salut i director de l’Àrea de Sistemes d’Informació del Servei Català de la Salut (CatSalut); Josep-Lluís Sánchez, soci fundador de Kairos X Chronos; i Sergi Iglesia, secretari tècnic de la Fundació Salut Empordà.

La transformació digital és part important del dia a dia de les entitats sanitàries i socials i aquesta jornada vol ser un punt de trobada d’especialistes en aquest àmbit, alhora que posa el focus en la comarca de l’Alt Empordà. Es recorda que amb la pandèmia de la covid-19, la transformació digital s’ha accelerat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li