“Tot ha estat transparent i no tenim necessitat d’amagar res”

0
941

L’oposició els ha demanat transparència per l’elecció del nou gerent de Fisersa Ecoserveis, Jordi Cabot. Des de l’equip de govern es defensa el procés. Vostè com a conseller delegat de l’empresa mitxa i com a regidor què ens pot dir?
Jo entro com a conseller delegat d’Ecoserveis al juny substituint Josep Viñas. Des d’aleshores i fins al mes d’octubre porto les competències de conseller delegat i gerència a l’espera de l’elecció d’un gerent. Cal dir, però, que Fisersa Ecoserveis no és com Fisersa perquè com a empresa més del 72% és privada. Això vol dir que no es regeix pel dret administratiu sinó pel dret mercantil.

Per tant, ho considerem una empresa privada, malgrat el més del 26% que té de pública?
En aquest context ho hem de considerar com si fos una empresa privada. Podríem haver escollit un gerent i ja està, però es va decidir en el consell d’administració que cada soci portés un currículum i que durant l’elecció es treiessin els noms d’aquests perquè no hi hagués cap incongruència. Es van posar sobre la taula les tres opcions i, la veritat, la que corresponia a Jordi Cabot era espectacular. Fins i tot en la famosa reunió del passat 26 de febrer el mateix PSC va dir que no en dubtaven del currículum de Cabot.
Vostè es refereix a la reunió en què es va fer la presentació oficial de Jordi Cabot a l’oposició com a gerent 4 mesos després de l’elecció?
Ens neguem a acceptar que no s’informés sobre l’elecció. Tenim tots els documents. El novembre del 2013 en junta de portaveus a l’Ajuntament, l’alcaldessa informa de l’elecció del nou càrrec a Ecoserveis i posa a disposició dels assistents els curriculums. En aquella junta de portaveus jo no hi era, però tampoc en Pere Casellas del PSC. D’altra banda, el 3 de desembre s’aproven les actes d’aquella junta de portaveus i en Pere Casellas sí que hi era i va poder tenir tota la informació. Què va passar aquí? Doncs que jo com a conseller delegat sí que vaig fallar en la presentació oficial. Vaig presentar Cabot al secretari i a l’interventor. L’oposició tenia raó i vàrem aprofitar una reunió sobre els plans de gestió per fer una trobada informal i tenir un canvi d’impressions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li