Tot a punt per la quarta edició del Festivalet de Roses

0
1010

Les actuacions es faran a la platja de la badia de Roses durant el migdia en un escenari situat a l’altura de l’Oficina de Turisme, i una nova actuació com a preludi a la posta de sol en un segon escenari situat a la platja de la Perola


Gastronomia, platja, Instagram, concursos, pintura i música, molta música. Aquests són els ingredients d’una nova edició d’El Festivalet que se celebra a Roses el proper cap de setmana. Una festa que portarà un cartell artístic format per Roger Mas, Cala Vento, Marion Harper, Marcel Lázara + Júlia Arrey i Carla.

Les actuacions es faran a la platja de la badia de Roses durant el migdia en un escenari situat a l’altura de l’Oficina de Turisme, i una nova actuació com a preludi a la posta de sol en un segon escenari situat a la platja de la Perola. Tant divendres com dissabte, a part de gaudir de la música, els assistents podran degustar el Pica-Tasta, uns tastets gastronòmics a la platja de les Botxes (d’11.30 a 14 h) de vuit restauradors i vinaters locals, i el Menú del Festivalet, en el qual participaran dotze de restaurants amb menús específics que van dels 14 als 37 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li