Tornen les Festes de Sant Pere

0
870

Entre el 25 i el 29 de juny, les Revetlles de Sant Pere ompliran de música el Parc de les Aigües


Torna la celebració de Sant Pere a la ciutat de Figueres, i ho fa per la porta gran amb la proposta de les Revetlles de Sant Pere. Una festivitat que arriba amb una programació farcida d’espectacles musicals. Entre el 25 i el 29 de juny, el Parc de les Aigües serà l’escenari on actuaran: Orquestra Maribel, Penelope, Orquestra Maravella, El Pony Pisador, Sam & Ballet Show, Black Bells, Lali Begood, Minibús Intergalàctic, Heavy per Xics i The Tyets.

L’espai tindrà dues zones diferenciades. La principal amb l’escenari i que tindrà un aforament per a 500 persones, i una segona amb taules, cadires i barres gestionada pel consell local de joventut. Les entrades pels concerts ja es poden adquirir a www.festesdefigueres.cat.

MÉS SANT PERE. A banda de les actuacions al Parc de les Aigües, hi ha prevista una visita guiada el dissabte 26 a les 11 del matí a Església de Sant Pere. El diumenge 27 es recuperarà les fires mercat de l’1 de maig del Casino Menestral al recinte firal, i es celebrarà un concert de Francesc Ubanell a les 18 a l’Auditori Caputxins. Dilluns 29 es celebrarà la conferència «Dalí, la religió i l’església de Sant Pere» a càrrec de Mariona Seguranyes i Josep Playà, a les 19 h a l’Església de Sant Pere. L’endemà, en el mateix espai a partir de les dotze del migdia començarà la tradicional missa solemne i un concert d’orgue i contrabaix a càrrec de la organista Izumi Kando i del contrabaixista Josep Quer a partir de les 19 h.

A més, cal destacar el concert organitzat per l’Associació Balada Sabater d’Ordis, on s’interpretaran peces de compositors de Figueres com Pep Ventura, Rosa Gratacos, i Francesc Basil entre d’altres. L’actuació està prevista a partir de les 18 h al Cercle Sport Figuerenc i serà a càrrec de Maria Geli (violoncel) Carles Coll, piano; Mª Rosa Oliveras (rapsoda) i Clara Valero, (soprano). En cas de superar l’aforament de 90 persones, es preveu realitzar una sessió extraordinària el mateix dia a les 20 h. Les localitats es poden adquirir a través del correu electrònic info@baladasabater.cat.

CASTELL DE FOCS. El punt i final de la celebració serà un espectacle pirotècnic el dimarts a partir de les 22 h al Parc de les Aigües. Un castell que serà de focs alts i que «es podrà veure des de qualsevol racó de la ciutat, no és necessari acudir al Parc de les Aigües», ha puntualitzat l’alcaldessa Agnès Lladó.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li