Torna l’oci amb més mesures que mai

0
1466

L’espai d’‘humor amarillo’ ha hagut d’adaptar-se a la nova situació i ha editat un full informatiu per als clients


De mica en mica, els diferents sectors econòmics comencen a reprendre l’activitat després de l’aturada total per la Covid-19. Un d’aquests sectors és l’oci a l’aire lliure, i concretament a la nostra comarca hi ha l’únic parc d’humor amarillo de la Costa Brava. Aquest és un concepte d’oci nou i a l’aire lliure que neix a través d’un programa de televisió japonès i que consisteix a superar un recorregut amb diferents proves i obstacles, com ara inflables, entre altres, en grup.

MESURES. L’empresa Humor Amarillo Park Sant Pere Pescador ha tornat a obrir les portes aquest cap de setmana però amb unes mesures de seguretat i higièniques molt clares. «Tot l’espai està senyalitzat per tal que el públic pugui mantenir la distància física de seguretat, i tenim una fulla informativa on expliquem les diferents mesures que cal seguir per tal que el públic en sigui conscient», detalla el gerent de l’empresa, Marc Ferrer.

DESINFECCIÓ D’ESPAIS. Afegeix que «la majoria de proves són inflables i hem de desinfectar-los cada vegada que hi passa un grup.» És per això que, de moment i fins al juliol, només s’accepta un grup al matí i un a la tarda, no com abans del confinament, que s’acceptaven fins a tres grups en cada franja horària. D’altra banda, l’empresa posa a disposició dels clients gels desinfectants abans de començar les proves i l’ús dels vestuaris està prohibit, de moment. Ferrer explica que les normes aniran canviant a mesura que s’avancin les fases, però de moment el vestuari no es pot utilitzar i al lavabo només hi pot entrar una persona. No cal portar mascareta per fer el recorregut, sempre que es respectin els 2 metres de distància entre persones, i «està totalment prohibit que algú amb símptomes com febre o refredats faci ús dels nostres serveis», destaca el gerent.

REOBERTURA. Ferrer assegura que la situació és «complicada, ja que tot això comporta un increment en les despeses de l’empresa i hem de reduir l’aforament.»

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li