Torna la vida al Teatre de Roses

0
471

El recinte repren la seva programaciĂł de forma estable amb espectacles agendats dissabte fins al dia 26 de desembre


Els Brugarol, l’obra escrita i interpretada per Ramon Madaula, donarà el tret de sortida a la nova temporada del Teatre Municipal de Roses, el dissabte 17 d’octubre. Tot i que el primer diumenge d’aquest mes ja es va representar l’espectacle infantil Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, el consistori va fer la presentació oficial de la programació el dimecres passat, 7 d’octubre, en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Roses.

La cartellera recupera part dels espectacles que no es van poder dur a terme a la primavera per la irrupció de la pandèmia, com la comèdia sobre start-ups Fairfly, de la companyia La Calòrica, prevista ara pel 28 de novembre. Solitudes, l’espectacle de la companyia Kulunka, que barreja gravetat, somriure, soledat i incomprensió, s’ha pogut reagendar pel 5 de desembre.

NOVETATS. A més de Brugarols, també hi ha noves propostes teatrals, com Alguns dies d’ahir, de Jordi Casanovas (14 de novembre), que explica com canvia una família arran dels fets polítics que van tenir lloc a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre del 2017. També s’incorporen espectacles pels més petits com el show infantil The Postman, el 6 de desembre. La programació tampoc deixa arraconada la música i la dansa, i a banda de mantenir el concert de Nuevas músicas ancestrales del 25 d’octubre, i l’espectacle de dansa Carrers el 29 d’octubre, s’hi suma Neurones, interpretada el 13 de desembre per Madamme Mustache.

LES ENTRADES. Es poden adquirir a www.rosescultura.cat, o bé presencialment a les taquilles del teatre, els dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle una hora abans de l’inici. Gaudeixen de descompte els titulars del Carnet Club Roses Cultura, Carnet Jove i carnet de jubilat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li