Torna la vida al Teatre de Roses

0
613

El recinte repren la seva programaciĂł de forma estable amb espectacles agendats dissabte fins al dia 26 de desembre


Els Brugarol, l’obra escrita i interpretada per Ramon Madaula, donarà el tret de sortida a la nova temporada del Teatre Municipal de Roses, el dissabte 17 d’octubre. Tot i que el primer diumenge d’aquest mes ja es va representar l’espectacle infantil Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, el consistori va fer la presentació oficial de la programació el dimecres passat, 7 d’octubre, en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Roses.

La cartellera recupera part dels espectacles que no es van poder dur a terme a la primavera per la irrupciĂł de la pandĂšmia, com la comĂšdia sobre start-ups Fairfly, de la companyia La CalĂČrica, prevista ara pel 28 de novembre. Solitudes, l’espectacle de la companyia Kulunka, que barreja gravetat, somriure, soledat i incomprensiĂł, s’ha pogut reagendar pel 5 de desembre.

NOVETATS. A mĂ©s de Brugarols, tambĂ© hi ha noves propostes teatrals, com Alguns dies d’ahir, de Jordi Casanovas (14 de novembre), que explica com canvia una famĂ­lia arran dels fets polĂ­tics que van tenir lloc a Catalunya durant els mesos de setembre i octubre del 2017. TambĂ© s’incorporen espectacles pels mĂ©s petits com el show infantil The Postman, el 6 de desembre. La programaciĂł tampoc deixa arraconada la mĂșsica i la dansa, i a banda de mantenir el concert de Nuevas mĂșsicas ancestrales del 25 d’octubre, i l’espectacle de dansa Carrers el 29 d’octubre, s’hi suma Neurones, interpretada el 13 de desembre per Madamme Mustache.

LES ENTRADES. Es poden adquirir a www.rosescultura.cat, o bĂ© presencialment a les taquilles del teatre, els dijous i divendres de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle una hora abans de l’inici. Gaudeixen de descompte els titulars del Carnet Club Roses Cultura, Carnet Jove i carnet de jubilat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li