Texas, Stay Homas, Els Catarres, El Pot Petit i Ara Malikian al Portalblau

0
1056

El Fòrum Romà d’Empúries pren el relleu a l’escenari del Mar d’en Manassa i serà el protagonista de la darrera setmana d’actuacions 


El Fòrum Romà d’Empúries pren el relleu a l’escenari del Mar d’en Manassa i serà el protagonista de la darrera setmana d’actuacions del Festival Portalblau. Un escenari preparat per acollir concerts de gran format com el que oferirà dijous 11 d’agost la banda escocesa liderada per Sharleen Spiteri, Texas, que interpretaran els temes del seu desè i últim disc Hi.

L’endemà seran els catalans Stay Homas els que pujaran a l’escenari del Fòrum romà per primera vegada on presentaran el seu Here2Play. El torn passarà dissabte a Els Catarres on presentaran el seu cinquè disc d’estudi, Diamants. Diumenge es viurà una gran festa familiar, amenitzada i musicada per El Pot Petit i de la seva gira Vull cantar i vull ballar. Un espectacle molt festiu que combinarà la música i els titelles amb els millors temes dels seus discos.

La quinzena edició del festival clourà amb un dels espectacles més potents de la programació, el concert del violinista espanyol d’origen libanès i ascendència armènia Ara Malikian. L’artista torna al festival en el marc de la seva gira internacional The Ara Malikian World Tour. La gran cirereta per un pastís cultural ple de matisos i sabors.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li