Territori canviarà la llei perquè es pugui construir el nou Bulli al Cap de Creus

0
607

Satisfacció a Roses pel suport que el Govern dóna al projecte del Bulli Foundation a Cala Monjoi. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat aquest cap de setmana que el Govern està treballant amb diverses formacions polítiques per tirar endavant una llei a mida que permetria encaixar el nou projecte de Ferran Adrià dins del Parc Natural del Cap de Creus.
Santi Vila ha admès que la nova normativa “encara està en fase de gestació i ara cal parlar amb el territori i fer-ho de manera consensuada”. En aquesta línia, el conseller ha assegurat que el projecte gastronòmic de Ferran Adrià és una iniciativa que posarà Catalunya al capdavant” de la innovació en el sector de la cuina. A més, Vila afegeix que el projecte “serà exemplar i es podrà extrapolar a altres sectors, no comptarà ni amb un euro del Govern, i estem segurs que tindrà un èxit planetari”.
L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha mostrat satisfacció per les paraules del conseller i ha dit que “li donem tot el suport perquè el nou Bulli sigui una realitat”. Mindan diu que l’Ajuntament està a favor del projecte i de les noves instal·lacions perquè “això serà una cosa bona per Roses, per l’Alt Empordà i per Catalunya i més sabent que Adrià donarà a la Generalitat o a algun dels seus organismes aquestes instal·lacions”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li