Terra de Trobadors programa 35 espectacles i potencia els de carrer

0
2276

Entre les novetats del festival hi ha la venda de piment, una beguda medieval aromàtica, a les tavernes de la fira


 

La programació de la 27a edició del festival Terra de Trobadors, de Castelló d’Empúries, que començarà el proper divendres 8 de setembre i durarà tot el cap de setmana, és “la més espectacular” que s’ha fet fins ara, amb un total de 35 muntatges de gran i petit format de companyies professionals i entitats del municipi amb una clara aposta pels espectacles itinerants de carrer, que augmenten en uns cinc respecte de l’any anterior. Això és el que han explicat l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell; la regidora de cultura, Margarita Gelabert, i el director artístic del festival, Isaac Morera, en la roda de premsa que es va fer ahir, dilluns, per presentar la programació, formada per 35 muntatges, dels quals 21 són professionals i 14, d’entitats.

Entre les principals novetats d’aquesta vint-i-setena edició en destaca la primera subhasta d’esclaus, un espectacle de foc nocturn i la venda de piment, una beguda medieval aromàtica feta amb aigua, mel i espècies, a totes les tavernes de la fira, així com la presència de música en directe als combats del gran torneig medieval, a càrrec de la companyia Berros de la Cort.

Pel que fa als espectacles, durant els tres dies que dura el festival es faran 200 funcions que s’aniran repetint al llarg de les jornades. En aquest sentit, els que s’han potenciat més aquest any són els de carrer, i entre els itinerants hi haurà novetats com ara com Friederick i la cadira de la tortura o Cristany i Ermelinda, entre d’altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li