Terra de Trobadors desembarca a Empuriabrava

0
2052

S’han programat més de 200 activitats destinades a tot tipus de públics, des dels espectacles a peu de carrer adreçats a un públic familiar fins a les activitats d’un vessant més culte


 

Compte enrere pel Festival Terra de Trobadors. La primera cita és aquest dissabte 1 de setembre a la platja Petita d’Empuriabrava (19 h). Allà, es durà a terme una activitat prèvia a la resta de programació, que arrencarà el 7 de setembre i s’allargarà fins al 9. L’espectacle és una recreació històrica que rememora la invasió francesa del 1285, durant la qual es va viure el desembarcament de les tropes que comandava Felip III l’Ardit, per derrotar Pere El Gran, i on van prendre part personatges històrics com Ramon Folch de Cardona, Roger de Llúria o el Comte Ponç Hug IV. De fet, precisament, la 28a edició del certamen està dedicada a la figura de Ponç Hug IV.

MÉS DE 50 INTÈRPRETS. En aquesta activitat prendran part una seixantena d’actors i especialistes. Liderarà l’acció la companyia Alma Cubrae. I els acompanyaran altres col·lectius especialitzats en aquest tipus de coreografies com Despertaferro, Acers Trempats, Mittenis Sagittam i els Arquers del Comtat; així com membres del Club de Rem Empuriabrava, el Grup Cavallista de Castelló d’Empúries i l’associació Arc Sant Celoni. Sense oblidar a les entitats castellonines que participen en les teatralitzacions, com Cort d’Empúries.

PROP DE 200 ACTIVITATS. Pel Terra de Trobadors s’han programat més de 200 activitats destinades a tot tipus de públics, des dels espectacles a peu de carrer adreçats a un públic familiar, com en un vessant més culte, amb el Cicle de Conferencies Miquel Pujol, o amb els concerts del Cicle de Música Medieval So de Lonh.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li