Tercer lloc per al P&P Peralada Femení a la final de l’Interclubs

0
545

El P&P Peralada Femení va aconseguir una històrica tercera posició en categoria scratx a la final de l’Interclubs Femení ACPP 2014, la millor actuació d’un equip altempordanès en aquesta competició, per davant de la setena plaça que l’any passat va aconseguir el Castelló Femení. En categoria handicap, el Fem Gualta de l’escalenca Elsa Surroca es va classificar en setena posició.
Les peraladenques van afrontar la jornada final de l’Interclubs amb la quarta millor puntuació dels 24 equips participants, després d’haver-se classificat en segona posició a la Zona Est a les cinc proves prèvies, per darrere del Franciac Femení Blau. Les de Caldes de Malavella començaven la jornada amb 100 punts, igual que el Vallromanes (campió de la Zona Centre) i el P&P Lleida Femení (primer de la Zona Oest), mentre que el P&P Peralada compartia la quarta posició, amb 90 punts, amb l’HCP1 Premium i el Vendrell Ladies, segons classificats de les altres zones.
El Vallromanes, campió de l’Interclubs els anys 2012 i 2013, va obtenir el seu tercer títol consecutiu en imposar-se amb 101 cops, just per davant del Vendrell Ladies (102 cops). La tercera plaça va ser per al Manresa Next Tee (103 cops), mentre que el P&P Peralada es va classificar en quarta posició amb 107 cops. A la general, el Vallromanes va acabar primer amb 200 punts, el segon lloc va ser per al Vendrell Ladies (180 punts), i les altempordaneses van ocupar el tercer lloc amb 162 punts, just per davant del Franciac Femení Blau (156 cops). La competició es va disputar a les instal·lacions de l’Oller del Mas P&P, a Manresa.
“Estem molt contentes, molt satisfetes”, explica la capitana de l’equip, Maribel Rodríguez, que reconeix que quan va començar la temporada no s’imaginava un resultat com aquest en el primer any de vida del P&P Peralada, una fita que van destacar els organitzadors de la competició en el lliurament de premis al campió.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li