Tercer intent fallit per als pressupostos a Palau-saverdera

0
847

L’Ajuntament treballa ara amb els pressupostos prorrogats del 2019 i les opcions que queden són dues, aparentment: aprovar pressupostos nous o entendre’s per anar aprovant canvis a les partides


L’Ajuntament de Palau-saverdera continua amb els pressupostos prorrogats. En el ple del passat 23 de gener els dos grups de l’oposició van tornar a rebutjar els comptes del 2020. És la tercera vegada que s’intenta aprovar el document. Els tres vots en contra dels regidors de Junts per Palau i els dos en contra d’Alternativa x Tothom van ser suficients per tomar la nova proposta de l’equip de govern de Gent de Palau, que compta amb quatre regidors.

El govern d’Isabel Cortada sosté que s’havien incorporat al darrer document totes les observacions fetes per l’oposició a les propostes anteriors. Aquests grups, però, asseguren que hi ha una petició que no s’ha satisfet: consensuar el contingut de la proposta.

L’Ajuntament treballa ara amb els pressupostos prorrogats del 2019 i les opcions que queden són dues, aparentment. Aprovar pressupostos nous o entendre’s per anar aprovant canvis a les partides.

FIBRA ÒPTICA. La no entesa amb els pressupostos no es va repetir en altres qüestions com ara la fibra òptica. El ple va aprovar el desplegament d’aquesta tecnologia presentat per Telefònica el 2 de maig de l’any passat. La setmana passada un treballador subcontractat per Telefònica va estar recollint els permisos dels propietaris d’habitatges del poble per fer la instal·lació per la façana en els casos que no es pugui fer soterrada. L’Ajuntament ha fet un prec perquè els propietaris signin les autoritzacions posant a la seva disposició els fulls per signar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li