Telefónica reforça la xarxa mòbil a l’Escala i la Jonquera

0
550

El fet de tenir més turisme nacional a les segones residències, especialment a la costa, ha fet que el consum de dades mòbil augmenti significativament


Que a l’Escala hi ha poca cobertura mòbil no és cap novetat, de fet, és una de les problemàtiques amb més queixes per part del veïnatge. Amb l’augment de consum de dades mòbils durant la temporada estiuenca, la companyia Telefónica ha anunciat que reforçarà la xarxa mòbil al litorial gironí i a algunes poblacions, com ara la Jonquera.

CANVIS DE CONSUM. El fet de tenir més turisme nacional a les segones residències, especialment a la costa, ha fet que el consum de dades mòbil augmenti significativament. És per això que l’empresa encarregada del servei ha ampliat la capacitat de les seves centrals per així millorar la cobertura de la xarxa. En total es reforçarà en sis poblacions de la demarcació gironina, però pel que fa a la comarca, són dues: l’Escala i la Jonquera. El director d’Operaciones Mediterráneo de Telefónica, Carles Busquets, destaca que «el mapa de trànsit s’ha vist modificat com a resultat de la Covid-19 i està reflectint nous comportaments socials que ha portat la nova normalitat». L’empresa ha destinat, els últims cinc anys, 1.119 milions d’euros a la fibra òptica a Catalunya.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li