Teisa reforça la seva presència a la comarca

0
1492

L’empresa banyolina ha integrat Autocars David i Manel per impulsar les línies que operen a Figueres, la Jonquera i Maçanet de Cabrenys


El grup banyolí Teisa ha integrat l’empresa alt-empordanesa Autocars David i Manel a la seva estructura amb l’objectiu d’impulsar les línies que operen a Figueres, la Jonquera i Maçanet de Cabrenys. Amb aquesta operació, Teisa augmenta la seva presència a la comarca de l’Alt Empordà, on David i Manel ja fa 25 anys que hi opera.

Segons apunta el director-gerent de Teisa, Àlex Gilabert, la integració es deu a una «aposta per Figueres i per l’Alt Empordà». «Unim esforços amb David i Manel, una empresa plenament consolidada a la comarca i amb experiència tant en transport regular, que ha incrementat en els darrers anys els serveis a la Jonquera i a l’Outlet, com també establint un nou servei al Centre Penitenciari Puig de les Basses», afegeix Gilabert, qui també destaca el bagatge de l’empresa empordanesa en «el transport discrecional, escolar i adaptat». «Per Teisa, aquest acord representa un repte, que és la consolidació a una comarca com l’Alt Empordà, on teníem una presència petita, però que hem anat augmentant», conclou.

LÍNIES CONSOLIDADES. Des de fa temps, Teisa té consolidades a la comarca diferents línies que transiten per Figueres, Lladó, Navata, Avinyonet de Puigventós, Vilafant, Vilanant, Cistella i Vilarig. Ara, hi tindrà més presència de la mà de David i Manel, que compta amb 11 treballadors i 9 vehicles. Tot aquest bloc s’incorpora de manera íntegra a Teisa, i s’afegeixen dos conductors més.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li