Teatre i gastronomia a la Fira de la Rosa

0
866

L’esdeveniment amplia l’oferta gastronòmica, estrena imatge i concentra els actes al centre de la vila


 

El cap de setmana de l’1 i el 2 de juny, Roses celebra la 8a edició de la Fira de la Rosa amb espectacles, mostres de flors i una àmplia oferta gastronòmica. Segons l’alcaldessa, Montse Mindan: «És la nostra gran festa de primavera que ens ajuda a desestacionalitzar el turisme fora de la temporada i que, a la vegada, serveix perquè les famílies puguin gaudir de dues jornades a l’aire lliure i tothom pugui continuar descobrint la bona gastronomia del nostre municipi».

ESPECTACLES. Cinc companyies de teatre seran les encarregades de dinamitzar la riera Ginjolers, l’espai on a partir d’enguany es concentraran les actuacions. Tant dissabte com diumenge es podran veure les acrobàcies de Planeta trampolí, els trapezistes Estampades, el teatre itinerant d’Heliko, les performances de Sienta la Cabeza, l’espectacle del grup Tras el Telón i la música de Xaranga Dammer Band.

MOSTRES FLORALS. El vestíbul del Teatre Municipal tornarà a acollir la mostra floral i vegetal, mentre que a l’interior de l’equipament es farà una exposició de roses, a càrrec de l’Associació d’Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat. Al rentador de Ginjolers, es presentaran les decoracions florals del Centre Escolar Empordà.

GASTRONOMIA. Tres eixos vertebren la proposta gastronòmica: els Tastes gastronòmics que oferiran set restauradors locals a l’hora del vermut davant el Teatre Municipal; la campanya «1.000 Roses a Roses», en la qual el consistori convida mil dones que es diguin Rosa o noms derivats a degustar el Menú de la Rosa a restaurants adherits, i la Degustació de còctels florals, novetat d’aquesta edició.

COMERÇ. S’engega la campanya «Toc toc, on ets», del 22 de maig al 5 de juny, perquè els visitants trobin un nino, en Toc Toc, nova imatge de la Fira, de l’il·lustrador L. Beard, a l’aparador o l’interior de comerços de la vila. Rebran un val de descompte del 20% a la botiga i un val per un menú de «1.000 Roses a Roses».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li