Tast i tastets al Castell de Peralada

0
54

Més de 200 persones s’aplegaven al castell de Peralada la nit del 22 de gener per assistir al sopar de cloenda del cicle Tast i Tastets, de maridatge de vins empordanesos amb plats de cuina empordanesa i garrotxina.
Un sopar complet amenitzat pel grup de jazz del músic figuerenc Albert Bru. L’objectiu del cicle era de donar a conèixer els vins autòctons d’una comarca que té una producció ja consolidada i que va millorant en el temps gràcies a l’especialització dels cellers. Els vins de dinou bodegues de la DO Empordà han maridat la cuina de vuit restaurants diferents: l’Oca Pintada de Navata, Ca la Maria de Mollet de Peralada, Els Aiguamolls de Castelló d’Empúries, la Resclosa de Vilanova de la Muga,

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz