Taller de Teatre porta l’obra ‘M’esperaràs?’ a Roses

0
707

L’obra, dirigida per Jaume Alsina, es representa aquest diumenge (18 h) al Teatre Municipal


 

Després de l’estrena a Figueres, del seu pas pel Festival Internacional de Teatre de Girona (FITAG) i de la representació en diferents poblacions de les comarques gironines, el grup figuerenc Taller de Teatre representarà al Teatre Municipal de Roses el diumenge 27 de gener (18 h) la seva versió de l’obra M’esperaràs?, de Carles Alberola. Aquesta representació s’inscriu en la temporada del 2019, que el grup va iniciar en la passada festa de Sant Pere Pescador, i que entre altres els portarà a participar en els concursos de Terrassa i Sarrià (Barcelona) pels quals ha estat seleccionat.

Txema Alabert, Marta Juan, Rubèn Gifreu i Maria Elena Heredia, són els intèrprets que s’endinsen en el complex món de les relacions de parella per interpretar aquest M’esperaràs, espectacle que ha estat dirigit per Jaume Alsina.

COMÈDIA PUNYENT. El seu director que explica: «A l’hora de buscar un text, a Taller de Teatre teníem clar que volíem fer una comèdia, que és un gènere en el qual ens sentim còmodes i amb el que podem connectar amb el públic, però que no fos una comèdia qualsevol. I M’esperaràs? no ho és, malgrat ser una comèdia romàntica. El text és ple d’ironia, dobles sentits i frases punyents: aquest és el tipus humor que els personatges carreguen sobre les seves espatlles».

El text, escrit per Carles Alberola (Alzira, 1964), prolífic autor titulat per l’Escola Superior d’Art Dramàtic i Dansa de València, gira entorn de dos amics que queden per sopar. D’una banda, hi ha en Rubén, l’amfitrió, professor universitari i, d’alguna manera, un fracassat. D’altra banda, en Jaume, ric, triomfador i un seductor empedreït, a qui acompanyen la Raquel, la seva dona, i la germana d’aquesta, la Pilar, a qui han convidat amb l’objectiu que conegui en Rubén, ja que els dos tenen en comú que els han deixat les respectives parelles i cap dels dos no ha acabat de refer la seva vida.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li