Talavera presenta un «pla de xoc»

0
658

Lidera la precandidatura a la presidència de la Federació Catalana de Futbol ‘Els clubs, primer’ 


 

El passat dimecres, 27 d’abril, la precandidatura a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ‘Els clubs, primer’ va presentar el seu Pla de xoc post-covid, un document signat davant notari que presenta una sèrie de mesures que s’implantaran si la precandidatura liderada per Àlex Talavera acaba gestionant l’ens federatiu.

En aquest sentit, un dels objectius cabdals passa per «bonificar el 100% del cost federatiu la primera temporada del seu mandat, a excepció de les categories nacionals». «A més, a partir de la segona temporada del mandat, aquesta bonificació serà del 30% per a aquells clubs que disputin competicions organitzades per la FCF», afegeixen des de ‘Els clubs, primer’.
En aquest cas, la proposta de bonificació per als clubs que disputin competicions organitzades per la Federació inclouria la inscripció gratuïta de l’equip, la gratuïtat del portal del federat dels entrenadors, delegats, fisioterapeuta i auxiliars o els drets de contracte d’entrenadors gratuïts, entre altres. Paral·lelament, també es vol bonificar el cost de les pilotes, reduint un 20% el seu preu i augmentant un 85% l’entrega de pilotes gratuïtes.

NOU MODEL DE GESTIÓ. Talavera i el seu equip pretenen oferir «un nou model de gestió econòmica per a la FCF», una línia de treball que consisteixi en «la reducció de la despesa dels clubs i de la Federació, així com optimitzar i dedicar els recursos en resoldre les vertaderes necessitats dels clubs».

D’altra banda, ‘Els clubs, primer’ també vol apostar per una presidència «amb més transparència», sobretot en «la gestió diària federativa», i entre altres iniciatives treballa per instaurar un vot secret en les Assemblees. A més, el futbol femení tindrà una especial rellevància en el cas que Talavera es faci amb el mandat: proposen la bonificació del 100% del cost federatiu de la quota d’inscripció de cadascun dels equips femenins de nova creació, entre altres. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li