Taberna Libraria recapta llibres per impulsar projectes culturals

0
1463

El col·lectiu ja ha realitzat altres activitats, com ara xerrades, tallers i donacions de llibres a l’alumnat dels centres educatius de Figueres


El projecte Taberna Libraria, Llibres en moviment, impulsat per set dones de Figueres, pretén recollir llibres en desús a través de donacions particulars i cessions de biblioteques públiques de l’Alt Empordà, per posar-los a disposició de totes les persones que vulguin accedir a la lectura, tal com va explicar HORA NOVA aquest mateix any. Una vegada rebuts els llibres, les voluntàries preparen el material perquè els futurs lectors i lectores els puguin adquirir fent una aportació simbòlica de 2 euros -excepte pels llibres infantils, que és d’1 euro-, que s’utilitzarà per desenvolupar diferents projectes socials i culturals que es portin a terme a la comarca.

Taberna Libraria, Llibres en moviment ja ha realitzat altres activitats, com ara xerrades, tallers i donacions de llibres a l’alumnat dels centres educatius de Figueres. A més a més, les promotores del projecte han organitzat vuit alliberaments de llibres a Figueres i quatre en poblacions veïnes de l’Alt Empordà. Tots els qui vulgueu col·laborar podeu portar els vostres libres, o adquirir-ne, al seu local situat al carrer de Narcís Soler, 6, de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li