Suspesa l’activitat a un quiròfan i consultes anul·lades

0
475

En el comunicat emès ahir, l’hospital de Figueres informava de 58 pacients ingressats amb la Covid-19, sis dels quals eren a la Unitat de Monitoratge (semicrítics) del servei d’Urgències


L’hospital de Figueres ha suspès l’activitat d’un dels sis quiròfans de què disposa, amb l’objectiu d’alliberar professionals per poder-los destinar als serveis que tenen més demanda assistencial. En el comunicat emès ahir, l’hospital de Figueres informava de 58 pacients ingressats amb la Covid-19, sis dels quals eren a la Unitat de Monitoratge (semicrítics) del servei d’Urgències. Pel que fa als professionals, actualment n’hi ha 18 de positius.

Per adaptar les estructures a la situació actual de la pandèmia del coronavirus, aquesta setmana l’hospital també anul·la les consultes externes dels serveis de Medicina Interna i Pneumologia, les polisomnografies (prova que permet l’estudi del son) i part dels ecocardiogrames (prova diagnòstica del cor), sempre que no es tracti de visites o proves urgents.

Des de fa 15 dies, a l’hospital ja es prenen altres mesures. Es prioritzen intervencions de cirurgia major ambulatòria que no necessiten ingrés i es mantenen les operacions oncològiques o urgents.

La Fundació Salut Empordà informa que des del setembre ha contractat 26 professionals per reforçar diferents serveis, assistencials i no assistencials.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li