Surià Bicis disposa de les últimes tendències i novetats del mercat ciclista

0
1976

Treballen amb les marques principals del mercat com Specialized, Trek i la firma nacional Orbea


Surià Bicis és una de les botigues de ciclisme de referència de la ciutat de Figueres. Al local del carrer Fortià, 8 disposen d’un ampli ventall de models de bicicleta, per a adults i específiques per a dones, com ara muntanya, carretera, gravel, híbrides, elèctriques i infantils, de les marques principals del mercat: Specialized, Trek i la firma nacional Orbea. Les marques infantils són Monty i Frog Bikes. També disposen d’accessoris, recanvis, components, roba i alimentació, entre altres, tant per la bicicleta com per a qui practica l’esport. A més d’un taller especialitzat i personal amb formació. A Surià Bicis tothom pot trobar-hi la seva bicicleta ideal perquè compten amb els últims models i de mides diferents, per a tota la família. I també per a totes les butxaques, ja que a final de temporada fan mercat de segona mà amb preus especials de bicicletes i accessoris. L’empresa destaca que «conscients de la importància de l’atenció al client i la promoció de l’esport, dediquem molts esforços a millorar contínuament el nostre servei postvenda», afegint que estan «en compromís constant amb el nostre esport i afició, sempre intentant recolzar els clubs de la nostra zona i col·laborant en diferents esdeveniments.» En aquest mateix sentit, Núria Surià explica a HORA NOVA que a través de la botiga i el club ciclista ofereixen «els mitjans necessaris per tramitar les llicències federatives.»

A LLICÈNCIA. Surià Bicis té entitat de club ciclista i, per tant, des de la firma ofereixen la possibilitat de tramitar les llicències federatives directament, així l’usuari no se n’ha de preocupar. La llicència federativa permet tenir cobertura legal i sanitària durant la pràctica del ciclisme, no és només per aquelles persones que fan competició, sinó per a tothom qui escull la bicicleta com a esport habitual.

NUTRICIÓ ESPORTIVA. El negoci té en compte l’alimentació de la clientela ciclista, és per això que disposen de diferents productes com barretes, gels i begudes de 226ERS, Powerbar i Infisport, marques d’última tendència nutritiva que treballen per oferir l’alimentació idònia de manera eficient i ràpida durant, abans i/o després de fer esport.

SISTEMES D’ENTRENAMENT. Aquest 2020 ens ha demostrat que és possible anar en bicicleta dins de casa, i de fet, la venda de rodets per bicicletes va disparar-se durant el confinament. A Surià Bicis disposen de diferents models de rodets per no deixar de pedalar ni a casa, tot i que cal detallar que aquests sistemes d’entrenament es fan servir sobretot al món de la competició, per escalfar els músculs abans de la cursa.

MÓN SCOOTER. L’empresa també és distribuïdora d’una de les marques principals de patinets i scooters del mercat, Bestial Wolf, i disposa de diferents models pels amants d’aquesta disciplina.

L’ACTUALITAT DE SURIÀ BICIS. Tota la informació relacionada amb el servei i el món de Surià Bicis es pot consultar a Suriabicis.com, o visitar la botiga de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, i dissabte, de 10 a 13 h. L’horari del dissabte s’allargarà durant els caps de setmana de Nadal, per tant, els dissabtes a la tarda també tindran la botiga oberta. D’altra banda, l’actualitat de Surià Bicis i les notícies relacionades amb el club, les competicions de la zona i les notícies del món del ciclisme, es poden consultar a les seves actives xarxes socials.


  • Pots descarregar-te el suplement de ciclisme a l’Alt Empordà, aquí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li