Creativitat, comunicació i eines digitals a LaClerch

0
590

La Fundació ofereix tallers gratuïts, Aula Creativa, Aula de Lletres, Aula Digital o formació ACTIC


La Fundació Clerch i Nicolau (LaClerch) ja té a punt la seva programació per començar aquest octubre. S’ofereixen diverses propostes formatives per a adults i novetats «al voltant de tres pilars: la creativitat, la comunicació i les eines digitals».

L’Aula Creativa, al Convent dels Caputxins, mantindrà el taller de pintura, de ceràmica i de punta de coixí. Com a novetat s’estrena el taller d’Amigurumi. Pel que fa a l’Aula Digital, a LaClerch, hi haurà tallers impartits per l’ERAM (l’Escola Universitària de la Imatge) i també el programa Capacitats Digitals +50 i un curs per l’examen ACTIC.

L’Aula de Lletres comptarà amb el grup de treball Posa’t a escriure; i també hi haurà cursos gratuïts sobre eines pràctiques de comunicació i recursos. L’entitat també és seu comarcal de la UNED, Universitat Nacional d’Educació a Distància, que oferirà set cursos UNED Sènior. També es preveuen els cursos d’accés a la universitat per a majors de 25 anys; el grau de Treball Social i nivells B1 i B2 d’anglès. D’altra banda s’acullen formacions d’altres entitats i la seu és centre ACTIC per fer exàmens oficials.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li