S’ultimen els detalls per condicionar un habitatge social

0
1293

L’immoble es destinarà a estades temporals de curta durada per atendre situacions d’urgència social


L’Ajuntament de Roses està ultimant els treballs de reparació i condicionament d’un pis adquirit el passat mes de juny al municipi. L’immoble es destinarà a estades temporals de curta durada per atendre situacions d’urgència social. Les obres, que finalitzaran en els propers dies, tenen un pressupost de 22.000 euros i permetran que l’habitatge reuneixi les condicions necessàries per a l’habitabilitat.

El pis té una superfície útil de 52 m2 i disposa de cuina, una sala-menjador, dues habitacions i un bany. L’actuació amb l’immoble compta amb dues subvencions de la Diputació de Girona per al finançament d’inversions en habitatges destinats a polítiques socials. D’una banda, la corresponent a l’adquisició de l’habitatge, dotada amb 30.000 euros, i d’altra banda, l’atorgada per un import de 10.000 euros per dur a terme les obres de condicionament que s’estan executant.

La previsió de l’Ajuntament de Roses és gestionar el pis conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà. D’aquesta manera es podran acollir persones que ho necessitin per a estades temporals de curta durada. Es tracta de fomentar la inclusió social de famílies en situació d’emergència.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li