S’ultimen els detalls per condicionar un habitatge social

0
818

L’immoble es destinarà a estades temporals de curta durada per atendre situacions d’urgùncia social


L’Ajuntament de Roses està ultimant els treballs de reparació i condicionament d’un pis adquirit el passat mes de juny al municipi. L’immoble es destinarà a estades temporals de curta durada per atendre situacions d’urgùncia social. Les obres, que finalitzaran en els propers dies, tenen un pressupost de 22.000 euros i permetran que l’habitatge reuneixi les condicions necessàries per a l’habitabilitat.

El pis tĂ© una superfĂ­cie Ăștil de 52 m2 i disposa de cuina, una sala-menjador, dues habitacions i un bany. L’actuaciĂł amb l’immoble compta amb dues subvencions de la DiputaciĂł de Girona per al finançament d’inversions en habitatges destinats a polĂ­tiques socials. D’una banda, la corresponent a l’adquisiciĂł de l’habitatge, dotada amb 30.000 euros, i d’altra banda, l’atorgada per un import de 10.000 euros per dur a terme les obres de condicionament que s’estan executant.

La previsiĂł de l’Ajuntament de Roses Ă©s gestionar el pis conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Alt EmpordĂ . D’aquesta manera es podran acollir persones que ho necessitin per a estades temporals de curta durada. Es tracta de fomentar la inclusiĂł social de famĂ­lies en situaciĂł d’emergĂšncia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li