Sopar amb regust de comiat

0
362

La trobada anual que fan hotelers i restaurandors de l’Alt Empordà cada any abans de festes, s’ha fet aquest 1 de desembre cedint un protagonisme especial a l’Escola d’Hostaleria de Vilamalla. Als fundadors del centre se’ls va reconèixer la tasca d’haver impulsat l’escola. En concret, l’exalcalde de Vilamalla Ferran Prat, el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de l’Alt Empordà, Lluís Fernández, i l’expresident de la Cambra de Comerç de Girona Antoni Hostench. Tots tres -malgrat que aquest darrer no hi va poder assistir per malaltia- van ser guardonats amb el premi Tramuntana d’Honor. Va ser un acte molt emotiu i tant Ferran Prat com Lluís Fernández van explicar les dificultats que s’han hagut de salvar, durant tots aquests anys, per mantenir l’escola en funcionament, conscients de la necessitat que representava per a una comarca com l’Alt Empordà el fet de disposar d’uns estudis d’hostaleria.

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li