Solucions per a cases petites

0
956

Si tenim una casa petita, l’objectiu és doble: treure metres d’on sembla que no n’hi ha i millorar la impressió de l’espai perquè sembli més ampli. La distribució, la decoració i el mobiliari són les claus per aconseguir-ho.

Com distribuir-les
Ja sabem que els metres no es poden multiplicar però sí que és possible aprofitar-los i organitzar-los de manera més efectiva.

 El concepte “open-space” és el que funciona més bé per distribuir pisos petits. Es tracta d’eliminar al màxim la divisió dels espais per aconseguir un ambient obert on les estances se separen gràcies a la distribució dels mobles. Aquesta solució és perfecta per a la zona de dia, que pot integrar menjador, sala d’estar, estudi i cuina. Si es perceben com un sol ambient, tot sembla més ampli.
 Si el fet de compartimentar els espais és inevitable, llavors una bona solució és prescindir de portes i obrir portes corredisses que permetin unificar l’espai i que donin la sensació que l’espai es perllonga.
 Moltes vegades les cases no mostren a primera vista les seves possibilitats i cal fer-ne un estudi exhaustiu. Els sostres poden ocultar una doble alçada que permet instal·lar un altell o inclús ubicar-hi una entreplanta per posar-hi l’habitació. Altres vegades, és el terra el que ens dóna aquesta opció: si és possible rebaixar el forjat, es pot aconseguir el mateix efecte que si s’eleva el sostre.
 

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li