Sol amb precaució i sense riscos

0
1147

Aquest mes la Fundació Roses Contra el Càncer  ha presentat la seva campanya de protecció solar amb accions diverses al carrer i a les escoles. S’ha repartit informació, mostres de crema i s’han fet anàlisis de pell


En els darrers quatre anys la incidència del càncer de pell ha augmentat un 38% a l’Estat espanyol. Aquestes dades fan necessàries, cada vegada més, les campanyes conscienciant dels efectes negatius de l’excés de sol o de la no protecció solar.

El passat 13 de juny es va celevrar el Dia Europeu de la prevenció del Càncer de Pell . Amb motiu de la data i de l’època de l’any en què ens trobem, la Fundació Roses contra el Càncer ha dut a terme diversers accions. El 3 de juny en l’espai de salut de la Riera Ginjolers, voluntaris de Roses contra el Càncer van repartir informació sobre la protecció solar, mostres de crema i també proposaven un anàlisi del tipus de pell a través d’una màquina dermatològica. Del 5 al 12 de juny, les accions es van traslladar a les escoles de Roses on la cantant Madamme Mustash i voluntaris de l’entitat van crear una cançó amb coreografia per ensenyar a la mainada els bons hàbits per protegir-se del sol. Finalment, aquest cap de setmana, l’entitat ha tornat a tenir parada informativa a la Fira Assistencial de Roses on s’ha commemorat el 25è aniversari de la Residència Pi i Sunyer.

Els experts aconsellen consolidar els bon hàbits de protecció del sol des de la infància.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li