“Soirée” dedicada al gintònic

0
322

N o hi ha cap dubte que el gintònic és la beguda de moda del moment, aquell slow drink tan refrescant i ple d’aromes i matisos, versàtil, i que es pot prendre a qualsevol moment del dia. De fet, és rar no veure a algú, en una festa o celebració, bevent una de les més de 150 ginebres que es venen al nostre país combinada amb una de la dotzena de marques de tònica que copen el mercat actual. Per això, fa quatre anys, Castell de Peralada va crear The Gin&Tonic Experience, el primer festival dedicat al gintònic de l’Estat, que aquest any torna al casino Peralada els dies 27 i 28 de maig, entre 2/4 de 8 del vespre i les 3 de la matinada.
El mestre de cerimònies d’aquesta vetllada serà el sommelier Ferran Vila, director del festival, i un enamorat declarat d’aquest combinat. L’objectiu de Vila i del seu equip és que “el visitant descobreixi una selecció de les millors ginebres premium del mercat, així com algunes de les tòniques més singulars i una extensa representació de botànics, de manera que cada client disposi de més de 2.800 possibilitats de personalitzar el seu combinat”.
En aquesta quarta edició, la principal novetat serà la divisió de les ginebres de forma temàtica: els estands estaran agrupats al voltant de diverses etiquetes que defineixen cada marca: ibèriques, sensuals, àrtiques, amb caràcter, clàssiques i de fusió. Algunes de les ginebres que s’hi podran trobar són la Marton’s, elaborada a partir dels millors cereals de producció italiana i aigua de deu; Puerto de Indias Strawberry, de color rosa, destil·lada a la província de Sevilla i amb un intens gust de maduixa, o Star of Bombay, la variant “super premium i espectacular de Bombai Sapphire”, en paraules de Vila.
Pel que fa als espais, el pavelló del parc del castell de Peralada serà l’escenari que tornarà a acollir la quarta edició de The Gin&Tonic Experience. Ho va explicar Jordi Benet, director de màrketing i comercial de Casinos Grup Peralada: “Més de 1.000 metres quadrats amb 12 mostradors i 12 bàrmans que explicaran a cada visitant les característiques de les ginebres i les tòniques, i recomanaran els millors maridatges segons els gustos personals”. També hi haurà dues zones de chill-out, una a cobert i una altra a l’exterior, per prendre els gintònics en un ambient relaxat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li