Sis propostes de cançó d’autor

0
873

Aquest dissabte obrirà el cicle D’Arrel i amb Salero el conjunt UT amb «El folk esencial» i, ja el dia 22, es farà una picada d’ullet a la cultura occitana amb el grup Maribel


El cicle D’Arrel i amb Salero va arrencar a l’Escala l’any passat i enceta, el 15 de juny, la segona edició a l’Alfolí de la Sal. En total, s’han programat sis actuacions fins al mes de setembre.

Aquest dissabte obrirà el cicle el conjunt UT amb «El folk esencial» i, ja el dia 22, es farà una picada d’ullet a la cultura occitana amb el grup Maribel. Per Sant Joan, 24 de juny, el cor País Meu oferirà una passejada poètica pel paisatge i mitologia pirinenca amb escrits de Jacint Verdaguer, Joan Maragall i Esteve Albert, mentre que per Sant Pere, 29 de juny, Solistes de la Costa proposen «Connexions». Passat el pic de l’estiu, retornarà el cicle amb Tres de Ronda i el concert «Cançons marineres i de taverna» el 14 de setembre. Per acabar, Mirna retrà un homenatge musical a la poesia de Montserrat Abelló amb «Espero meravelles» el 28 de setembre. Els concerts es faran a les set del vespre al pati de l’Alfolí i les entrades es poden adquirir a www.visitlescala.com.

2A EDICIÓ. El director artístic D’Arrel i Salero, Ramon Manent, destaca que «després de la bona acollida que el cicle va tenir en la seva primera edició, la proposta d’enguany es manté en la línia d’una programació que combina música tradicional catalana i cançó d’autor, sempre amb intèrprets de reconeguda solvència i trajectòria».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li