Sis anys de presó per l’home que va gravar en vídeo la violació a la seva parella a Roses

0
666

L’Audiència de Girona ha condemnat a sis anys de presó Haddou Louchaky per haver violat la seva parella i haver-ho filmat tot amb vídeo. La sentència considera provat que el 17 d’agost del 2003 el processat va trucar la noia i la va convidar a casa seva a Roses per parlar sobre la seva relació. Quan hi va arribar, li va donar un cop a la cara i la va obligar a despullar-se amenaçant-la amb un ganivet. Llavors, la va arrossegar fins el dormitori estirant-la pels cabells i la va estirar sobre al llit. Li va dir que si no accedia a tenir relacions sexuals amb ell la lligaria al llit.

Segons la sentència, per por a que la lligués o a que fins i tot la matés, la noia va accedir. Des del llit, la noia va veure una càmera amagada a l’armari. Louchaky li va dir que la càmera estava engegada i que pensava gravar les relacions sexuals. Després de penetrar-la per la força, va seguir la noia fins la dutxa gravant-la amb la càmera de vídeo.

Tot i que el ministeri fiscal demanava una pena de 15 anys de presó pel processat per un delicte de violació i una falta de vexació injusta, finalment l’han condemnat a sis anys de presó aplicant-li l’atenuant de dilacions indegudes perquè els fets han trigat més de cinc anys en arribar a judici.

La sentència l’absol de la falta de vexacions i el condemna a indemnitzar la víctima amb 12.350 euros en matèria de responsabilitat civil.

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li