Sigles incòmodes?

0
665

Temps difícils per a la política per l’escepticisme de molts ciutadans i temps difícils per a formacions com ara el PSC, que ha vist com el procés sobiranista li està deixant un bon roc a la sabata. La crisi és forta i en el si de la federació a les comarques gironines han dimitit 19 dels membres que van ser escollits fa dos anys en el congrés de Lloret, entre ells l’exalcalde de Girona i exconseller, Joaquim Nadal, que era el president de la Federació.
Des de la comarca ja fa temps que es debat en espais molt interns sobre el futur del partit i diversos alcaldes del PSC han deixat entreveure en alguns escenaris que no tornarien a presentar-se sota una llista socialista a les pròximes eleccions municipals, previstes per d’aquí a un any. Alguns han insinuat que podrien passar del PSC a CiU o ERC, altres podrien encapçalar una llista d’independents. Tret de casos molt clars, com el de l’alcaldable del PSC per l’Escala, Víctor Puga, que va ser escollit per l’agrupació del PSC de l’Escala, o el de Pere Casellas, que ja ha estat elegit cap de llista socialista per Figueres, hi ha casos que generen molts dubtes i només el temps dirà què passarà finalment.
A banda de les opinions recollides, HORA NOVA ha intentat també diverses vegades posar-se en contacte amb l’alcalde Colera, Lluís Bosch, del PSC. Alguns rumors el situen a la llista de CiU de cara al 2015, però aquest extrem no s’ha pogut confirmar

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li