“Si no ets molt valent els pilots experimentats que hi ha a MotoGP se’t mengen”

0
316

Com valores la teva adaptació a la categoria reina?
La valoro molt positivament. Cada dia estem treballant més fort i cada vegada em sento més còmode amb la moto. Els temps, comparats amb l’any passat, són molt bons i competitius, hem fet un salt molt gran i ara toca millorar al màxim per anar el més ràpid possible.

A l’inici de la temporada us marcàveu com a objectiu puntuar però finalment us heu acostumat al ‘top-ten’. Quina ha de ser la fita final?
L’objectiu ha de ser, sobretot, el d’apropar-nos tan com sigui possible a les posicions capdavanteres. Crec que si continuem treballant així ho podrem aconseguir.

Es pot pensar en un podi?
Al cap i a la fi el que realment necessitem és motor, cosa que encara no el tenim. Considero que sí, que amb més motor podrem optar a un gran resultat.

La millor versió de la Suzuki es va viure a Montmeló. Com recordes aquella cursa?
Va ser una gran cursa, sí. També va ser molt important per a l’equip, ells necessiten motivació i els resultats que vam obtenir els van ajudar en aquest sentit. Estem fent una gran feina i hem de continuar treballant al màxim i donar tot el que tenim per portar la Suzuki al davant.

Tothom destaca la teva valentia, un atribut que, en una categoria com aquesta, ha de ser un factor fonamental.
Sí, i tant. Si no ets molt valent els pilots experimentats que hi ha a MotoGP se’t mengen. El més important és intentar passar per sobre d’ells i anar més ràpid.

Quin pilot t’ha impressionat més, de moment?
Sobretot en Marc (Márquez). Té un pilotatge molt agressiu que m’agrada molt. També és un plaer córrer al costat de Valentino Rossi, un dels meus ídols. Quan tingui la oportunitat de lluitar-hi de tu a tu serà una experiència increïble.

Fins ara ets el millor debutant d’aquest curs. Pressió extra o motivació afegida?
Em motiva moltíssim, la veritat. Ser el millor rookie de la temporada és un bon objectiu i de moment l’estem complint. Estem fent la feina ben feta.
 

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz