S’estrena amb retard el nou Euromed Figueres-València

0
815

Per promocionar el nou enllaç entre Girona i València s’han posat a la venda bitllets amb descomptes al web de Renfe. Les reduccions són d’entre el 50% i el 70%


Renfe retornarĂ  el 50% de l’import del bitllet als usuaris del primer Euromed directe entre Figueres i València. El nou servei es va estrenar ahir dilluns amb mitja hora de retard en la seva arribada a la capital valenciana. En direcciĂł contrĂ ria tambĂ© hi va haver una lleugera demora, però nomĂ©s va ser d’onze minuts.

Aquesta setmana ha entrat en funcionament el nou servei d’Euromed que enllaça l’estació de Figueres-Vilafant amb València i Alacant. Es tracta dels nous trens que arribaran directes sense necessitat de transbordament a Barcelona com fins ara. El motiu és l’entrada en servei de la variant ferroviària de Vandellós. El trajecte Figueres-Castelló serà de 3 hores; l’enllaç amb València de 3 hores i 45 minuts, i el viatge fins a Alacant es preveu en 5 hores i 38 minuts.

Els nous Euromed, però, comporten canvis per als usuaris gironins. Renfe suprimeix tres AVEs de Girona a Madrid (tres d’anada i tres de tornada) per les noves connexions amb el País Valencià, que impliquen quatre trens d’anada i dos de tornada. Per Renfe, el canvi és per «diversificar l’oferta i suposarà una millora per als passatgers». La companyia ferroviària recorda que la majoria d’usuaris gironins utilitza l’AVE per viatjar fins a Barcelona i assegura que les freqüències no variaran. Sí que s’admet un lleuger reajustament dels horaris dels trens de l’alta velocitat que la mateixa Renfe qualifica de «canvis poc significatius». Per promocionar el nou enllaç entre Girona i València s’han posat a la venda bitllets amb descomptes al web de Renfe. Les reduccions són d’entre el 50% i el 70%.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li