Sensibilitzen els joves sobre la Covid-19 en locals d’oci nocturn

0
820

Creu Roja Roses-Castelló ha contractat deu joves que, des d’ara i fins el 15 de setembre, fomentaran mesures de seguretat


La Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries va posar en marxa dimarts passat una campanya de sensibilització dirigida als joves sobre el risc de propagació de la Covid-19 en espais d’oci nocturn.

L’objectiu de la campanya –que és un encàrrec de la Generalitat– és treballar consells de prevenció de contagi de coronvirus i, en concret, explicar l’ús adequat de les mascaretes. Aquesta prevenció es durà a terme mitjançant la informació i conscienciació de l’impacte en la salut individual i comunitària que suposa la transmissió del virus del SARS-CoV-2, fent especial incidència en les conductes de risc que s’adopten en els espais d’oci i a la utilització incorrecta de la mascareta i altres mesures de prevenció. Per a treballar en aquesta campanya preventiva, la Creu Roja ha contractat un total de deu joves que actuaran com a agents informadors en aquests dos municipis. Sis treballaran a les zones d’oci nocturn d’Empuriabrava i els altres quatre ho faran al municipi de Roses. La campanya va començar l’11 d’agost i s’allargarà fins el 15 de setembre. Tindrà lloc els dimarts, dimecres, dijous i diumenges de les 21 a la 1 h, i els divendres i dissabtes de les 20.30 a la 1 h.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li