Seduir grans i petits

0
460

A les obres de teatre infantils, els papes i les mames s’ho passen bomba veient els fills damunt l’escenari interpretant el seu paper de follet i de pastoret. Però no hi ha cap llei que digui que la representació que veuen no tingui algun missatge més que les conegudes bones intencions. Lewis Carroll o Jack London ho sabien bé i els seus relats entretenen el jovent i meravellen els adults a parts iguals. Els primers troben una trama trepidant farcida d’aventures i els segons un perfecte exemple de la literatura de l’absurd o del mite del superhome nietzscheà, respectivament.
Una mica amb aquesta idea, l’escriptor figuerenc resident a Peralada Xavier Jové Lagunas col·labora des de fa temps amb la companyia de teatre La Totxana, de Vilafant, encarregant-se de fer els llibrets de les obres de teatre que representen regularment coincidint amb el final de curs. A dia d’avui ja els ha escrit vuit llibrets que s’han representat tots damunt un escenari.
Aquest dies precissament estan de bolos arreu de la comarca amb dos muntatges seus; Contes mal tancats i Les joies de la tieta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li