Science Needs You! focalitza sobre el futur i la Covid-19

0
1015

El programa, que tindrà lloc aquest dissabte, inclou tres conferències que aborden qüestions com la continuïtat del sistema de salut pública o de l’educatiu, l’afectació a la nostra societat comparada amb altres continents, o l’impacte transformador que pot tenir als ordres polítics i socials


 

L’Auditori dels Caputxins de Figueres serà, aquest dissabte, dia 26, a partir de les 9.30 h, l’escenari de les jornades de divulgació científica «Science Needs You!». La temàtica d’aquesta cinquena edició serà la pandèmia causada per la Covid-19, en la qual ens trobem immersos.

Per fer-ho, el programa inclou tres conferències que aborden qüestions com: la continuïtat del sistema de salut pública o de l’educatiu, l’afectació a la nostra societat comparada amb altres continents, o l’impacte transformador que pot tenir als ordres polítics i socials, que han de ser objecte d’aquesta reflexió. En acabar les conferències, es durà a terme la taula rodona «Covid-19: reflexions i propostes per al futur», amb la presència dels conferenciants, el Dr. Quique Bassat, el Dr. Richard Elelman i la Dra. Àngels Morales Lozano, moderats pel periodista Sergi Caballero. Per assistir cal registrar-se a www.acdic.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li