Saus, Camallera i Llampaies reparteix les regidories

0
1459

L’alcalde, Esteve Gironès Hernàndes, s’encarregarà de la regidoria d’Urbanisme, Mobilitat, Economia i Hisenda; Governació, Comunicació i Regim Intern


El darrer ple de Saus, Camallera i Llampaies va servir per aprovar el nou cartipàs municipal pel mandat del 2019-2023. L’estructura definida per l’equip de govern, format exclusivament per membres de Junts per Saus Camallera i Llampaies, deixa dues persones en cadascuna de les quatre grans àrees en què s’estructuren les regidores.

L’alcalde, Esteve Gironès Hernàndes, s’encarregarà de la regidoria d’Urbanisme, Mobilitat, Economia i Hisenda; Governació, Comunicació i Regim Intern. La primera tinença d’alcaldia l’assumirà Motserrat Galí Morales, que també serà regidora de Sanitat, Benestar Social, Medi Ambient, Esports, Joventut i Oci; Ensenyament i Cultura. Mercè Hugas i Puigvert, segona tinenta d’alcaldia, serà també regidora de Sanitat, Benestar Social, Medi Ambient, Esports, Joventut i Oci; a més de Governació, Comunicació i Regim Intern. El quart membre de l’equip de govern, Joan Pascaul Salmeron, té adjudicades les regidores d’Urbanisme, Mobilitat, Economia i Hisenda; Ensenyament i Cultura. Els regidors de l’oposició, Miquel Casellas Herrero, Yanira Torrealba Pascuet i Frances Ventalló Armengol, són tots membres de l’Assemblea Republicana de Saus, Camellera i Llampaies.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li