S’anuncien els vencedors del Science Needs You!

0
1397

Maria Valenzuela i Jordi Costa guanyen el concurs Acció Poètica Quàntica amb frases que es veuran a la via pública de l’Escala i Figueres


El divendres passat es van anunciar els noms dels guanyadors del concurs de poesia Acció Poètica Quàntica que convocava el cicle de divulgació científica Science Needs You!. Aquest concurs proposava a joves d’entre 14 i 17 anys crear frases poètiques de no més de 50 caràcters, inspirades en aspectes filosòfics relacionats amb la física quàntica.

Maria Valenzuela Rivas, de 17 anys i veïna de Figueres, es va endur la tauleta corresponent al primer premi per la frase «La llum pot existir sense l’ombra?»; el segon i el tercer premi, corresponents a entrades pel festival Strenes de Girona, van ser, tots dos, per a Jordi Costa Gayoso, de 16 anys i veí de Figueres, amb les frases «Ulls que mai veuran el vast mar de la probabilitat» (segona posició) i «Observant, de l’indeterminisme en vaig fer un món».

Tot com prometia el concurs, les frases guanyadores s’estamparan en passos de vianants. Ara n’hi ha a la plaça de les Escoles de l’Escala, i aviat també seran estampades a la via pública de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li