Salvador Muñoz crea un nen de xocolata de 80 centímetres

0
930

Una peça carregada de simbolisme que, tal com explica Muñoz, «és una forma de que els nens no pensin en les coses negatives d’aquesta època»


A la pastisseria Òpera de Figueres s’hi troba des de fa uns dies una mona molt especial. Una figura d’un nen de 80 centímetres d’alçada creada amb més de 15 quilos de xocolata amb llet, obra del pastisser i propietari de l’establiment, Salvador Muñoz.

L’escultura mostra un nen amb els braços oberts, amb un somriure gairebé complet. Una peça carregada de simbolisme tal i com explica Muñoz «és una forma de que els nens no pensin en les coses negatives d’aquesta època». Cada detall de l’escultura ha estat revisat detingudament. De fet, Muñoz ha comptat amb el suport de l’escultora anglesa afincada a Roses Natalie Staniforth, que l’ha ajudat a definir i a polir els detalls.

El procés de creació ha estat d’uns quants dies, tot i que a Muñoz sembla que això no li importi: «la gent valora molt el treball fet, a més, en el meu cas tinc la sort que la meva feina per a mi és un hobby. Quan fas aquestes coses no mires les hores que hi dediques, i més quan l’any passat no vam fer res. Aquest any tocava per als nens».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li