Salut Empordà Cooperació celebra els deu anys de vida

0
1527

Per commemorar-ho s’ha inaugurat d’una exposició d’una vintena de fotografies que repassen la trajectòria de l’ONG en la darrera dècada


Salut Empordà Cooperació (SEC), l’ONG de la Fundació Salut Empordà (FSE), va inaugurar el divendres al migdia una exposició de fotografies a l’àrea de consultes externes de l’hospital de Figueres, on es repassa la seva trajectòria dels darrers 10 anys. La composició la formen una vintena d’imatges que mostren algunes de les accions impulsades per SEC, siguin de caràcter local, com la cessió de material ortopèdic, l’ajut en la medicació o la formació per a cuidadors no professionals, i també les activitats desenvolupades internacionalment, concretament al Sudan del Sud i al Senegal. L’acte d’inauguració va concloure amb una xerrada a càrrec de Ramon Dalmau, cap de la Unitat de Salut Internacional de l’Hospital Santa Caterina, que va parlar sobre la problemàtica actual de salut internacional, en què hi van assistir professionals de la FSE i també de procedents de les àrees bàsiques de salut de l’Alt Empordà.

SEC és una ONG que va néixer l’any 2009 a partir de la inquietud i la sensibilitat en l’àmbit de la cooperació d’un grup de treballadors i treballadores de la FSE. Es dedica a promoure accions de solidaritat de cooperació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li