S’allarga el termini per inscriure’s al Carnaval de l’Escala

0
1305

La programació convoca els participants a desfilar pels carrers del municipi el diumenge a les 10 del matí a l’aparcament de Can Parals


A menys de 15 dies per la celebració del Carnaval de l’Escala, el municipi allarga fins al divendres el termini d’inscripció. La programació convoca els participants a desfilar pels carrers del municipi el diumenge a les 10 del matí a l’aparcament de Can Parals. Al cap d’una hora iniciaran el recorregut que seguirà per l’avinguda Girona, l’avinguda Ave Maria, el passeig Lluís Albert, el Port d’en Perris, la Punta, la platja, el carrer Enric Serra i la plaça de les Escoles. Seguidament es farà un dinar de colles a la Sala Polivalent Municipal. A les 16 h al mateix espai començarà el ball, a càrrec de Tutú-Keké. A la mitja part d’aquesta actuació s’entregaran els premis als guanyadors de la rua.

La competició estipula que les carrosses i les comparses concursaran en dues categories diferenciades. El jurat en qualificarà l’originalitat, la feina en la construcció i l’ambientació musical conseqüent amb el context de l’obra. Els tres premis per la categoria de Carrossa Inèdita seran de 900 € per al vencedor, 600 € per al segon i 300 € per al tercer. En la categoria de Comparsa Inèdita els imports seran de 600 € per al vencedor, 450 € per a la segona posició, i 350 € per a la tercera plaça.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li