S’actualitzaran i condicionaran 42 quilòmetres de senders

0
814

La ruta afectada forma part de la xarxa ItinerĂ nnia i amb els nous treballs es vol posar al dia la senyalitzaciĂł


L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha adjudicat a dues empreses les tasques per condicionar la xarxa de senders Itinerànnia. Una de les empreses s’encarregarà de subministrar els nous senyals per marcar nous camins i també per reposar totes els que estiguin molt malmesos. La col·locació del material la durà a terme una altra empresa, que també s’encarregarà de repintar alguns senyals. Aquesta mateixa companyia també farà les feines de desbrossament i d’adequació dels camins.

Les accions s’aplicaran a 164 punts informatius, dins d’un recorregut que inclou 42 quilòmetres. Aquestes vies formen part del projecte Itinerànnia; una xarxa de 2.500 quilòmetres que ha ordenat camins històrics de tot el territori. Va ser creada l’any 2006 per oferir un producte turístic basat en el senderisme a les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà. Actualment, aquesta ruta és el primer canal viari de senders en el medi rural, i connecta tots i cadascun dels municipis d’aquestes comarques.

Aviat començaran a aplicar aquestes mesures, amb les quals s’espera millorar la comprensió de la xarxa a tots els senderistes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li